Espai Dansa Natura


UBICACIÓ

L’EDN està situat al poble de Burg, al municipi de Farrera (Pallars Sobirà). Forma part de l’edifici públic de la Solana de la Coma de Burg, gestionat per l’Associació Cultural Gençana.

El poble de Burg, situat a 1300m d’alçada, és porta d’entrada del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Situat a un entorn on la natura n’és la principal protagonista. Vestint de blanc el fred hivern, d’espectaculars colors la tardor, de flors i vida la primavera i de calor i fruits vermells a l’estiu. Un entorn on és difícil no escoltar el ritme de la natura i deixar a un calaix el brogit de la ciutat. Un lloc de rius, prats i bestiar; d’ermites i saviesa, de muntanyes i cels immensos.

OBJECTIU

L’objectiu principal de l’espai és promoure la dansa i les arts del moviment a Catalunya.

Els eixos vertebradors són el moviment creatiu, la natura i la salut. Per aquest motiu el treball a l’entorn natural és una de les activitats principals a desenvolupar, promovent una línia pròpia d’investigació i creació que beu de la dansa contemporània i de l’Amerta Movement en particular. Amb la finalitat última de promoure benestar, creixement i salut a les persones que s’hi atansin.

Per desenvolupar aquest objectiu oferim activitats orientades a la formació, la creació i la exhibició.